Heal Wheel ”The story”

Calves - Heal Wheel -full body massage machine

Min story

För 6 år sedan sprang jag på Heal Wheel på mitt lokala gym här i Malmö. Bara synen av maskinen och dess briljanta funktion med de roterande trärullarna, fick mig att förstå att den skulle hjälpa mig med mitt, då, största kroppsliga problem. Mina celluliter.

Sagt och gjort så började jag använda maskinen och redan efter 2,5 vecka, eller 8 massagetillfällen, så hade jag fått följande resultat.

Euforisk är nog det mest passande ordet att beskriva känslan jag drabbades av över att äntligen ha hittat lösningen för att få bukt med mina celluliter.

Maskinen bokstavligt talat ”lyfte upp” allt det som hade hunnit trilla ner under mina 29 år i livet. Till och med knäna och brösten fick sig ett tacksamt lyft.

Men det är ändå inte på grund av mina yttre kroppsliga resultat som jag kommit att älska Heal Wheel för. Utan framförallt är det för maskinens förmåga att läka kroppen och förbättra mitt välmående. Dessutom på ett helt naturligt sätt med roterande trärullar, men med hjälp av modern teknik som lyfter massageupplevelsen till nya höjder.

Ju mer jag kommit att använda maskinen, desto bättre mående har jag fått. Förutom att kroppen blivit smidigare, lättare och tightare, då den minskat i omfång, eftersom bindväven mjukas upp, samtidigt som maskinen hjälper till att transportera ut slagg och vätska, så har jag också fått helt andra effekter.

Bland annat har mina eksem blivit bättre och huden mjuk som en liten bebis eftersom trärullarna har en peelande effekt på huden. Jag upplever också att jag får mer energi och att mitt immunförsvar blir starkare.

Sanningen är också den att jag fortfarande inte hittat någon som lyckats massera mig bättre än vad Heal Wheel gör. Kroppen blir ordentligt knådad på ett sätt som bara maskiner kan lyckas med.

Elisabeth Svensson,
Grundare och lycklig utövare av Heal Wheel