Linda 31 år, Malmö

Betyg Heal Wheel
4/5

Heal Wheel har möjliggjort för mig att få en djupgående massage på mina villkor. Tidigare har jag nämligen undvikit den typen av massage pga smärtan.
  
Med Heal Wheel kan jag själv styra hur ”hårt” jag vill bli knådad, och sakta men säkert göra massagen mer intensiv och mer djupgående. Allt eftersom jag använt Heal Wheel har också smärtan avtagit, trots ordentlig ”knådning”. Fantastiskt! Det känns dessutom som att kroppen är mer utslätad, på ett sätt som är svårt att beskriva – men det ger en skön känsla!”

Elisabeth 29 år, Malmö

Betyg Heal Wheel
5/5
Cellulitbehandling för mindre celluliter @HealWheel.se
Bilderna ovan visar resultat efter 8 behandlingar, inga andra förändringar i kost eller motion.

Jag har alltid varit normal-smal och älskat att träna mycket, mellan 4-6 pass i veckan de senaste 10 åren, blandat löpning, bodypump och yoga. Trots detta har både jag och min kropp blivit äldre och samlat på sig små sorgliga fettdepåer här och där. Framförallt har jag sedan 20-årsåldern samlat på mig celluliter som, till mitt stora förtret, blivit värre med åren. Jag hade nästan accepterat att jag såg bra ut med kläderna på, men inte naken. Jag har aldrig trott på "mirakelkrämer" eller "mirakelbehandlingar" när det kommer till celluliter. Dock har jag varit medveten om att massage fungerar. Men att betala en person för att massera mina lår och stuss minst en timme varje vecka skulle bli väldigt kostsamt. När jag råkade ramla över ett visningsexemplar av Heal Wheel på mitt lokala gym, förstod jag att det var detta jag hade letat efter. Ivrigt testade jag maskinen och redan efter första gången märkte jag en väsentlig skillnad. Det kändes som att maskinen "torktumlade" min hud på djupet och slätade till den.

Efter tre gånger insåg jag att maskinen kommer förändra mitt liv, inte bara på utsidan utan även på insidan. Efter 8 gånger hade jag fyllt 29 men min kropp 18 igen! När jag började med maskinen hade jag som avsikt att bli av med mina celluliter, på köpet fick jag ett rumplyft, blev av med mina fettansamlingar kring knän och vid ryggslutet och BH-kanten. Dessutom har kärlekshandtagen och gäddhänget försvunnit och jag är makalöst nog fastare i kroppen nu än jag var när jag var 18! Det är helt magiskt vad maskinen gjort för mitt yttre, och jag är än mer nyfiken på vad den kommer göra för mitt inre på sikt. Jag känner mig mycket piggare och såklart snyggare! För första gången på många, många år längtar jag efter att det ska bli sommar så att jag kan ha shorts och bikini! Den här maskinen har uträttat underverk för mig!

Christina 30 år, Florida

Betyg Heal Wheel
5/5
Heal Wheel är en riktigt grym maskin som ökar blodgenomströmningen och aktiviteten i lymfan. Detta leder till en fantastisk utrensning i kroppen med alla dess fina fördelar, tar bort celluliter(!!), ökar ämnesomsättningen, "tajtar" till huden och minskar återhämning-sperioden efter träning. Förhöjd energinivå är ytterligare en fantastisk fördel!". SÅ GRYM!! Helt ovärderlig för mig!